dimecres, 21 de setembre del 2011

Coreografies 2011

El festival de fi de curs és un dia especial, una festa compartida i emotiva de la familia Ausiàs...es fa la mostra de coreografies que els infants preparen a les sessions de "Gimnàstica Fantàstica" amb molt d'esforç i entusiasme. Clikeu per gaudir dels balls de cicle superior.


Aquesta classe està feta d'una pasta especial...Sou un grup capaç de transformar la realitat en un món de fantasia. Teniu màgia, swing i talent. Us he de dir que quan us veig ballar m'emociono i em sento orgullosa i privilegiada de poder ser la vostra mestra. Val la pena clikar per veure'ls.....sou FANTÀSTICS/ES!!!!
Grup de 5è amb "Jai ho! de Pussycat Dolls.


Els més grans de l'escola, el grup de 6è...."canyeros", rebels però sempre donen la talla. L'etapa de l'Ausiàs finalitza i comença una nova a l'insti. Us toca explorar móns, viure experiències noves i aprendre conceptes nous: test de Couper, course Navette.....recordeu sempre que l'important no són les marques sino ser CAMPIONS/ES en VALORS!!!!!!! BONA SORT!
Ballen la cançò "The Underground" de Celeda.




Per últim la coreo sorpresa: "Can't hand me" de Florida ft David Guetta".... va èsser TANT emocionant.....uff!!!! GRÀCIES MIL..tot un regal!!

I això és tot........

Espero que us agradi,

Mireia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada