dilluns, 19 de setembre del 2011

Coreografies 2011

El festival de curs és un dia especial, una festa compartida i emotiva de la familia Ausiàs.... es fa la mostra de coreografies que els infants preparen a les sessions de "Gimnàstica Fantàstica" amb molt d'esforç i entusiasme..... Tot seguit podeu gaudir dels balls de 2n, 3r i 4rt.....


Us he de confesar que tinc debilitat per  a aquesta coreografia en particular....Feia anys que em rondava la idea  pel cap i no trobava el grup idoni per a poder-la fer.  Sou una classe amb una sensibilitat especial que sou capaços d'emocionar....."No more I love you's" de l'Annie Lennox" (una veu privilegiada)


Tot seguit ve el ball del grup de 3r..... una classe desenfadada, lliure, marxosa que sempre tenen ganes  d'aprendre passos nous. Us he de dir que la primera part del ball la van crear ells/es.... Tot un espectacle!
"Sick of love" de Robert Ramírez.



Per últim els alumnes de quart! un grup amb unes individualitats molt peculiars i  autèntiques que fan que sigui una classe especialment divertida. Ballen a ritme d'una cançò que cada vegada que l'escolto em posa de bon humor..."Stay the night" de James Blunt.


Espero que us agradi,

Mireia

2 comentaris: