dimarts, 26 de juny del 2012

Tot seguit podeu veure els vídeos de la Gimnàstica Fantàstica dels grups de P5 i 1r

Espero que us agradi,

Mireia




A Silvia C, Faride i Alfredo gràcies pel suport , per la vostra dedicació i professionalitat, gràcies per  facilitar-me la feina. Espero que els tres tingueu un bon record de les sessions d'educació física.

P5 "Si pots imaginar pots crear". Walt Disney


1r. "La força de voluntat obre camins" Walt Disney



4 comentaris:

  1. Genial Mireia, sempre fas que Tot sigui fantàstic. Enhorabona pel Festival, el més impactant i emotiu. Són moltes hores De feina i d'esforç i sempre fas que gaudim tots plegats del millor moment del curs. No canviis mai i continua fent de l'Ed. Física un espai màgic i ple de sorpreses i il-lusió per als iNfants. Moltes felicitats i gracies per tot...

    ResponElimina
  2. Són uns vídeos genials. Ens agraden moltíssim a tota la família i veure al nostre fill com juga , aprèn i disfruta amb tu. Enhorabona per tot el que ets i fas ;-)

    ResponElimina
  3. Ha sigut un plaer Mireia, poguer gaudir amb els nens de les clases d'educació física....coreográfies etc... "FELICITATS" sou tots uns cracks!!!!

    ResponElimina
  4. Sensacional!! El video i les teves classes. Aquest video reflexa la felicitat que senten els nens amb tú. Gaudeixen molt de les teves classes i de tú, perque encomanes il-lusió.
    Siguis on siguis estic segura que els nens t'estimaran tant com ho fan els nostres.
    Felicitats per fer aquest festival FANTÀSTIC!! Tot i que ser fantàstica te els seus inconvenients.

    ResponElimina